L’Escola de Música de Pego obri termini de matriculació per al curs 2020-2021

Les circumstàncies actuals, en què les classes presencials estan suspeses arran la crisi sanitària provocada pel coronavirus, el procediment per a fer la matrícula, tan com s’indica en l’espai web de l’Escola de Música, s’ha de realitzar de manera telemàtica.


L’escola informa que, per ara, el centre continua tancat , és per això que la matrícula s’ha de fer online, a través del seu web.

Des de l’escola es posa l’accent en què és molt important que els que els alumnes que ja estan matriculats a l’escola confirmen al més aviat possible la seua matrícula. Així el centre podrà previndre les places lliures, horaris grupals i sobretot els instrumentals.


Per als alumnes de nova matrícula interessats en començar algun tipus d’ensenyament musical, han de contactar amb l’escola i consultar totes les opcions que s’hi ofereix. Per exemple, hi ha ensenyaments a partir dels 0 anys, amb tallers per a nadons, i, també, classes per a adults. Els nous alumnes disposaran dels mesos de maig, juny i setembre de forma excepcional per formalitzar la sol·licitud de matricula.


L’Escola de Música ha anunciat que per al pròxim curs utilitzarà el mateix sistema que fins ara, quant a la distribució dels horaris individuals d’instrument. Això vol dir que l’elecció dels horaris es podrà fer per rigorós ordre d’entrega de matrícula.

D’aquesta manera a cada alumne/a se li assigna un número d’ordre quan entrega la matrícula. En setembre, i abans del repartiment dels horaris el dia establert, es penjarà al tauler d’anuncis de l’Escola un llistat de tots els alumnes que han entregat la matricula abans d’aquest dia i el seu nº d’ordre. El professor assignarà l’horari escollit pels alumnes seguint l’ordre de numeració del seu alumnat. Això si, els pares o alumnes s’han de presentar obligatòriament de forma presencial aquest dia per tal d’escollir l’horari desitjat. És per tot això que es recomana formalitzar les sol·licitud de matrícula el més prompte possible.

Totes les instruccions i la sol·licitud descarregable estan a l’abast al web https://escolamusicapego.es/matricula/

1077 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!