Les reserves de cases rurals de Les Valls per a cap d’any és de quasi el 100%

Tot i que l’ocupació turística al pont va ser molt fluixa a Pego i Les Valls, les reserves de cases rurals per a cap d’any estan quasi al 100%, i és que la demanda d’aquests tipus d’allotjament per a acomiadar l’any i donar-li la benvinguda al que s’entra, s’ha generalitzat des de fa uns anys ençà i continua tenint molt d’èxit.
El turisme sol tenir dos cares i si l’ocupació durant el pont de la Constitució va ser molt fluixa, de només el 10% a Pego i Les Valls, la previsió per al cap d’any, la propera data important en quan a festes fora de casa, és totalment contrària a la del pont, ja que les reserves estan quasi al 100% respecte a l’ocupació de les cases rurals. No obstant, no passa el mateix amb les reserves en hotels i apartaments, ja que aquestes se situen entre el 25 i 35%.

Les baixes registrades durant el Pont de la Constitució no ens han de sorprendre, però, segons Mayor, ja que són les habituals per eixes dates. La causa d’aquesta baixa ocupació és, segons la tècnica de turisme, “perquè com en poc menys d’un mes està cap d’any, doncs la gent s’espera a eixir en eixes dates de final de desembre”. També comentava Mari Nieves Mayor que “la gent s’estima més anar a les cases rurals” per a celebrar el cap d’any enfront als hotels, a no ser que aquest siga “un hotel gran que té més activitats”, cosa que a Pego no es dóna.

Les reserves per a les cases rurals se solen fer amb antelació, coneguda la gran demanda que susciten, però hem volgut saber si també per a cap d’any es compleix allò de reservar a última hora. La resposta és que sí, però sobretot, pel que fa a hotels i apartaments, indiquen des de l’Oficina de Turisme.


791 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!