La Campanya de Nadal en marxa a Pego

L’Associació de Comerciants de Pego ja tenen butlletes per al sorteig de Reis. Enguany la novetat és que el premi no serà econòmic i que es repartirà entre 10 persones en comptes de quedar-se en unes úniques mans. El sorteig es realitzarà la vesprada de reis, quan ses majestats d’Orient pugen al balcó de l’Ajuntament.
Ha arribat el fred i amb ell la sensació, per fi, que Nadal està més a prop. Avui ens alçàvem al terme de Pego amb 0 graus. Dilluns s’havien acumulat 248 l/m2 en aproximadament 48 hores. I dimarts els cims de les muntanyes interiors que rodegen Pego ens oferien el blanc com a mantell, una imatge més nadalenca impossible.

En aquest context, l’Associació de Comerciants de Pego no amaga que esperen una campanya de Nadal en certa manera com una “costera amunt”. És per això que llançaven un missatge al poble de Pego en el que volen transmetre que “la gent pot comptar amb nosaltres, que estem ací. Que tenen ofertes de tot tipus” i sobretot, apuntava Victòria Pastor, presidenta de l’Associació de Comerciants, que quan qualsevol persona entre a un comerç de Pego “no tingues por de preguntar”, ja que preguntant estan segurs des de l’Associació de Comerciants que “entre tots podrem trobar les solucions que fan falta a tots, que tots podrem fer un regalet, que tots podrem tindre un detallet per a les persones que estimem”. Recordant als pegolins i pegolines que els comerciants de Pego “estem ahí, en companyia d’ells”.

Durant les festes de Nadal, extensibles fins al dia dels Reis, les botigues de Pego obriran el dissabte dia 2 de gener. Encara està per tancar si durant el matí de diumenge, 3 de gener, els comerços obriran. D’altra banda, per al dissabte 26 de desembre, segon dia de Nadal i festiu a Pego, l’obertura dels comerços serà opcional.

Recordava la presidenta de l’Associació de Comerciants quin és el sistema per a poder participar en el sorteig de Reis. Per cada compra els comerços associats donaran butlletes on s’ha d’indicar nom i cognoms, adreça i telèfon. Eixes butlletes es dipositaran a la bústia ubicada a les rodalies de la Plaça del Mercat. Victòria Pastor explicava la novetat per al sorteig de l’Associació de Comerciants de 2009; “enguany en comptes d’una quantitat de 3.000 euros unificats a una persona, hem pensat que era considerable repartir 10 premis entre tots els participants”. El sorteig es realitzarà la vesprada del 5 de gener de 2010 “quan els Reis d’Orient estiguen a la Plaça de l’Ajuntament es farà el sorteig d’eixos 10 regals que tocaran a 10 persones”, recordava la presidenta de l’Associació de Comerciants.727 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!