Les previsions meteorològiques ajornen el mercat solidari del col·legi Sant Antoni

Estava previst per a esta vesprada, però les previsions d’inestabilitat meteorològica han fet traslladar la data al divendres, 30 de novembre.
El Col•legi Sant Antoni tenia previst clausurar esta vesprada la seua setmana solidària amb Hesed Perú, amb el ja tradicional mercat solidari en el que es duen a terme tallers, actuacions musicals, es ven menjar, es fa xocolatà i bunyols, entre d’altres coses. L’objectiu: recaptar diners per a donar suport econòmic al treball que l’ordre franciscana Hesed Perú. Una ONG amb uns set anys de vida creada per a ajudar als pobles de la regió de l’Amazones a Perú.

Desafortunadament, en vistes de la inestabilitat meteorològica d’estos dies, la direcció del centre educatiu Sant Antoni, ha decidit ajornar la realització del mercat solidari per al divendres 30 de novembre i assegurar-se una vesprada tranquil·la sense haver d’estar mirant l’evolució dels núvols constantment.
‘Hesed’ és una paraula hebrea que significa ‘misericòrdia’ que, segons l’ONG s’ha d’entendre “des de la fidelitat de Déu als homes i a la aliança establerta amb ells”. A través d’esta misericòrdia l’ONG ‘Hesed Perú’ “pretén canalitzar el flux econòmic i assistencial de tot tipus, per a la promoció humana de les gents de la selva amazònica peruana, potenciant els seus mitjans de vida en els àmbits social, sanitari i educatiu, en un clima de profund respecte i solidaritat”.
735 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!