Les obres de la N-332 porten més de 3 mesos paralitzades

Estava previst que s’executaren en 18 mesos, però, després de la neteja de canyars en les parcel·les afectades per les obres que permetran accedir al mar per dalt de la N-332, Foment no ha prosseguit amb les obres d’un punt dels més negres pel que respecta a accidents en les carreteres valencianes.
El passat 29 d’octubre de 2015, fa més de tres mesos, l’Ajuntament de Pego publicava a la seua pàgina de Facebook una notícia desitjada i reclamada pels pegolins i les pegolines des de temps immemorials. El Ministeri de Foment reprenia les obres de construcció del nou enllaç i la reordenació dels accessos de la N-332 al seu pas pel terme d’Oliva amb l’encreuament amb la carretera de Pego al mar, per la marjal. Poc temps després d’aquella publicació, però, les obres s’aturaven i des d’aleshores estan paralitzades.
L’Ajuntament de Pego, en adonar-se’n es va posar en contacte amb la Direcció Territorial de Carreteres. No obstant, no va obtenir una contestació satisfactòria sobre les circumstàncies que havien provocat una nova paralització de les obres. I és que recordem que les mateixes hagueren hagut de començar en 2007.

A finals d’octubre Foment, responsable de la N-332, aparentment només va dur endavant la neteja de les parcel·les per on havien de realitzar-se els treballs per a executar un enllaç tipus diamant amb peses, amb les seues corresponents vies de canvi de velocitat, i la construcció d’un pas superior sobre la N-332, a fi de millorar els accessos i incrementar la seguretat viària en un punt dels més negres pel que respecta a accidents en les carreteres valencianes.
El 9 de novembre de 2015 l’alcalde visitava la subdelegació de Govern, més concretament les oficines de la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment a la Comunitat Valenciana, per conèixer els detalls del projecte de reordenació de la N-332. Aleshores explicava a Ràdio Pego que li havien transmès que l’execució de les obres tenia un termini de 18 mesos. Tot apunta, però, que seran molts més tenint en compte la paralització.
Com s’ha assenyalat, quan l’Ajuntament de Pego es va interessar, mesos després, per les obres que ja estaven aturades, la Demarcació de Carreteres de l’Estat en la Comunitat Valenciana no va voler contestar els motius de la paralització i si les obres es reanudarien aviat. Unes obres que es van projectar en 2007 i que el Ministeri de Foment va reiniciar a finals d’octubre de 2015, a dos mesos de les eleccions generals.
1138 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!