Les Marxes de la Dignitat de la Marina Alta s’unixen a la setmana de lluita estatal

Han convocat esta setmana dos actes i una manifestació. Hui celebren el dia del Dret a l’habitatge, dijous el dia de la precarització laboral i dissabte, 29 de novembre, a les 12h., a Dénia, han convocat una manifestació per a reclamar ‘Pa, treball, sostre i dignitat’.
L’assemblea de les Marxes de la Dignitat de la Marina Alta participa de la setmana de lluita estatal convocant dos actes i una manifestació. Hui, dijous i dissabte fan una crida a la participació.

Esta setmana el lema ‘Pa, treball i sostre i dignitat’ tornarà a escoltar-se en els carrers de tot el país. Serà en la denominada ‘Setmana de lluita’, organitzada pels col•lectius que componen la coordinadora de la Marxa de la Dignitat, una acció coordinada a nivell estatal però que serà duta a terme de forma descentralitzada per l’organització de la marxa de cada territori.

Es tracta de “sumar les accions en distints àmbits que fins ara s’han organitzat per separat” i, amb això, “unir les protestes parcials en distints sectors” com poden ser la lluita contra els desnonaments i pel dret a un habitatge o contra les retallades en sanitat i en educació, expliquen fonts de la Marxa. Per això, cada una de les accions que es desenvolupen estarà dissenyada i protagonitzada pels col•lectius que lluiten diàriament en cada un dels àmbits.
Les organitzacions que formen part de l’assemblea de les Marxes de la Dignitat de la Marina Alta són CCOO, Intersindical, PAH, Plataforma en defensa de l’Educació Pública, ERPV, EUPV, Plataforma d’Aturats/des, Plataforma en defensa de la Sanitat Pública. La convocatòria, però, està oberta a d’altres col•lectius i persones anònimes que vullguen unir-se.

Així, els responsables de la Marxa de la Dignitat realitzen “una nova crida a la mobilització social” en l’última setmana de novembre on es produiran “mobilitzacions per l’ocupació digna, per una renda bàsica, pels serveis públics i de qualitat, pel dret a l’habitatge i la dació en pagament, per les llibertats democràtiques, contra els pressupostos restrictius de les administracions públiques, contra el pagament del deute odiós, la desocupació, la precarietat, les retallades, el TTIP (Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions entre EUA i la UE) i la corrupció”.

La ‘Setmana de Lluita’, amb protestes sectorials dutes a terme en cada ciutat o comarca, culminarà el dissabte 29 de novembre amb una manifestació. A la Marina Alta les Marxes de la Dignitat han convocat, per a esta setmana de lluita:

– Dia del Dret a l’habitatge, dimecres 26 de novembre, a les 19’30 hores. Acte de la PAH a Llunàtics, avinguda foramur, 45, aula 11, Dénia, on tothom podrà participar de com la PAH treballa i actua.

– Dia de la precarització laboral, dijous 27 de novembre, a les 19’30 hores. Acte amb Daniel Patiño, delegat de CCOO, a Llunàtics, aula 11, avinguda foramur, 45. Dénia

– MANIFESTACIÓ PER RECLAMAR PA, TREBALL, SOSTRE I DIGNITAT, dissabte 29 de novembre, a les 12 hores a Dénia. Sortida a l’Estació del tren, passeig del saladar per arribar a la Glorieta del País Valencià.
918 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!