Les joventuts d’ERPV trien Pego per realitzar un dels concerts del concurs Jerock

El concert tindrà lloc esta nit i en ell participen ‘Tropoll’, ‘Meteor’, Desustància’ i ‘Karra-ska’l’. Aprofiten l’avinentesa per recordar que un dia com hui “la batalla d’Almansa que es va lliurar l’any 1707 va significar la pèrdua de les llibertats valencianes” i més de tres segles després “el poble valencià vol recuperar la seua llibertat”.
Les Joventuts d’Esquerra Republicana han remés un comunicat de premsa per informar-nos que han organitzat “un concert de grups del terreny i en valencià per tal de fer sentir la nostra veu i reivindicar que 307 anys després de la desfeta d’Almansa, els valencians seguim vivint i gaudint en la nostra llengua i en els nostres costums”. La singularitat de l’organització d’este concert és que es durà a terme, esta nit, a Pego.

Este s’emmarca dins el concurs Jerock, el que implica que un dels quatre grups que actuen a Pego pot arribar a tocar al festival Acampada Jove que organitzen les JERPV i les JERC des de fa 19 anys.
Els quatre grups que actuen esta nit a Pego són “Tropoll”, heavi-rock des de Castalla, “Meteor” pop-rock des de Pedreguer, “Desustància” pop-rock des d’Alcoi i “Karra-ska’l” ska-fussió arribat des d’Agres, Alfafara i Cocentaina.

En la nota de premsa les joventuts d’Esquerra aprofiten per assegurar que, després de més de tres segles des què el 1707 es lliurara la Batalla d’Almansa, que va significar la pèrdua de les llibertats valencianes, “la flama del poble valencià que vol recuperar la seua llibertat seguix més viva que mai”. Critiquen que “els atacs que el govern de Fabra està fent, però, no són pocs” i enumera “el tancament de la ràdio televisió públiques [i] la supressió de les línies d’escola en valencià, passant pel desmantellament constant dels serveis públics i les constants agressions a les llibertats que dia a dia hi ha”. Des d’Esquerra asseguren, però que “el poble valencià ha dit prou […] ha decidit aixecar-se i lluitar per canviar la situació que ens ha portat on ens ha portat”.
643 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!