Les falles de Pego se celebraran en el segon semestre de l’any si les mesures anticovid ho permeten

Fa uns dies va tindre lloc una reunió de les comissions i juntes falleres locals de la Marina Alta amb la Junta Central Fallera de València en la qual es va parlar sobre l’actual situació marcada per la crisi sanitària i la pròxima celebració de les Falles.

El regidor de Falles de l’Ajuntament de Pego, Juan José Arbona, ha informat que en aquesta trobada es va decidir ajornar les falles d’enguany i celebrar-les en el segon semestre.

El sector necessita cremar els monuments del 2020 i donar així inici a un nou cicle de cara al 2022. Aleshores, el que es planteja, com a mínim, és fer la plantà i la cremà respectant les mesures que estiguen vigents en eixe moment.

Com a altres festes, la crisi sanitària té repercussions econòmiques en el món de les falles. Segons ha explicat el regidor de Falles i d’Hisenda, és per això que l’Ajuntament de Pego continua mantenint els convenis signats amb les tres comissions falleres, La Font, Convent i plaça i Natzaré, tot i que no ha hagut celebracions en el 2020 i no se sap quins actes es podrà dur a terme en el 2021.

Per ara, vestits i monuments continuen guardats a l’espera de poder tornar a omplir els carrers amb el seu colorit com a mínim, d’ací 6 mesos més.
674 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!