Les Falles centren i enceten l’agenda cultural d’aquesta setmana


Ja que aquestes festes falleres viuen la seua setmana gran farem un repàs recordatori de les activitats que tenen programades les diferents falles.

Avui dimecres es procedirà a la plantà oficial de la Falla Convent. I per la nit, per celebrar que ja està en peu el monument faller faran “karaoke” a partir de les 11hr. de la nit al seu casal.

Per a dijous està prevista la plantà oficial de la Falla la Font i Falla Plaça i Natzarè. Per la nit la Falla la Font ha organitzat un “karaoke” i ball de disfresses al seu casal. Serà a partir de les 11hr de la nit.
I també a les 11hr de la nit, però a l’altra banda del poble, la Falla Convent encetarà les albades en honor a les seues regines.

El divendres 17 ve ben atapeït, ja que les Falles entren en el seu tram més important. A les 8 del matí despertà a càrrec de les comissions falleres pels seus barris. A les 10 la falla Convent farà passacarrer amb brials, és a dir, en la roba interior que comporta el vestit de fallera.

A la una del migdia tindrà lloc la mascletà des de la Plaça de l´Ajuntament. I a la una i mitja la Falla Convent inaugurarà el seu casal faller.

A les 6 de la vesprada cada comissió fallera realitzarà el seu passacarrer. I a les 8 es procedirà a la visita oficial a la Falla La Font per part de la resta de comissions, de la Junta Local i de la Fallera Major de Pego. La mateixa falla La Font oferirà, a les 11 de la nit, una revetlla al Pla de la Font.

I per a acabar el dia la Falla Convent ofereix l’actuació de l´espectacular Orquestra Bird Band. Serà a la 1hr de la nit a la Plaça de la Quintana.

Abans de deixar les Falles recordar que fins a la vesprada de hui, de 6 a 8 encara esteu a temps de passar pel Museu d´Art per contemplar l’exposició del Ninot, Falles 2006.

I no deixem Pego per recordar que ja està obert el XXX Certamen Nacional de Pintura Vila de Pego 2006. El termini de presentació de les obres és fins el 29 d’abril a les 13 hores. Podran concórrer al certamen tots els artistes que ho desitgen de qualsevol nacionalitat. Les obres han de ser úniques i originals, el tema, la matèria i la tècnica de realització seran lliures. Més informació a la Casa de Cultura.
448 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!