Les comissions falleres mantenen viva la flama de la festa als balcons i xarxes socials

Hui dijous, vespra de Sant Josep, el sentiment faller és de desolació per no poder celebrar la seua festa per segon any consecutiu. Fins no fa molt les comissions mantenien l’esperança de que enguany la situació seria millor. Escoltem a Aida Pino Sendra, presidenta de la comissió de la Falla Plaça i Natzaré.

Però, el món faller pegolí no s’ha deixat en mans de la desídia, tot el contrari. Malgrat tot, l’esperit continua viu i per a demostrar-ho, les comissions han posat en marxa diferents iniciatives, fins i tot, relacionades amb la pandèmia de la covid-19. Ana Ortolà, presidenta de la Falla La Font.

Les xarxes socials han estat el recurs més utilitzat per a mantenir viva la flama fallera, junt amb els balcons, els quals han estat decorats amb motius relacionats amb la festa. La Comissió de la Falla Convent també ha animat els seus fallers i falleres. Escoltem a la presidenta, Remei Rodríguez Céspedes.

L’única activitat presencial convocada és una missa i ofrena per a demà, dia de Sant Josep, segons indica Aida Pino, de Plaça i Natzaré.

El col·lectiu faller està trist i afectat, però, mostra certa esperança perquè la Conselleria de Sanitat, al mes de gener, proposà a la Junta Central Fallera que els actes fallers sigueren ajornats per al segon semestre de l’any, al menys, per a cremar els monuments del 2020. Ana Ortolà, falla La Font.

Remei Rodríguez, de la Falla Convent, també es mostra esperançada i ha posat l’accent en la repercussió del món de les falles en l’economia.
820 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!