L’equip de Néstor Portes, líder de la “IX Lliga juvenil Caixa Popular”

L’equip de Pedreguer va aconseguir una gran victòria davant de Petrer en l’últim moment de la partida que li dóna tres punts i el lideratge.
Ens avancem al ‘Racó del Tio Canya’ d’aquesta nit a les 21h., per a parlar de pilota. La formació de Pedreguer, que compta al seu equip amb el pegolí Néstor Portes, va aconseguir els tres punts de l’última partida en joc davant de Petrer, després de vèncer per 60 a 45. Vila-real és segon amb tretze punts en aquestos moments però manté intactes les opcions de ser primer i campió de grup, ja que té una partida menys que l’equip de Pedreguer, en estos moments líder de la primera fase amb catorze punts. A l’equip de Vila-real li queden dos partides que disputarà el deu de març en el trinquet de Pedreguer davant de l’equip local, que marxa líder.

Aquesta partida pot ser una gran final per a ambdós, ja que el que guanye pot ser campió de la primera fase si aconseguix els tres punts. L’equip de la Marina Alta és un dels grans favorits des de principi de temporada, ja que en el seu equip juga Juan de Pedreguer, un de les ‘restos’ de major nivell d’aquesta temporada i que pot ajudar molt els seus companys, companys d’un gran nivell com és el cas del pegolí Néstor Portes que per la seua regularitat va aconseguir obtenir una de les beques d’esportista d’elit. A l’equip de Castelló li podria valdre puntuar i guanyar els tres punts en l’última partida que disputa el divendres 16 de març en el trinquet de Sueca davant de l’equip d’Alcàsser, un rival que pot jugar-se també les opcions d’estar en la lligueta de semifinals en aqueixa partida.

L’equip de Laguar que va tercer amb dotze punts és el que a priori millor calendari té ja que juga contra equip que van en les últimes posicions de la primera fase. Contra Orba i contra l’equip de la UPV jugaran en Pelaio. Els dos equips de la Marina Alta, Pedreguer i Laguar tenen peu i mig en la lligueta de semifinals junt amb l’equip de Castelló, la formació de Vila-real.

Pel que ens espera un final de fase apassionant amb enfrontaments entre els principals favorits que li van a donar molta emoció a totes aquestes partides, ja que cap pot fallar.

Última partida de la lliga disputada;
PEDREGUER (Juan, David i Néstor) – 60 – PETRER (Boina, Vicent i Carlos) – 40

CLASSIFICACIÓ 1ª FASE “IX Lliga juvenil Caixa Popular 2012”:
1. PEDREGUER (Juan, David i Néstor) – 14 pts
2. VILA-REAL (Santi, Héctor i Cristian) – 13 pts
3. LAGUAR (Marc, Guillermo i Borja) – 12 pts
4. ALCÀSSER (Sergio, Julián i Adrià) – 8 pts
5. PETRER (Boina, Vicent i Carlos) – 8 pts
6. CHILCHES (Sergio, Samuel i Alván) – 2 pts
7. UPV (Marc, Adrià i Rene) – 2 pts
8. ORBA (Jesús, Adolfo i Néstor) – 1 pt
778 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!