L’EPA incorpora dos tallers sobre fotografia digital este curs

Estos es van incorporar després d’aprovar, per unanimitat, el ple ordinari la modificació de l’ordenança reguladora per a incloure el preu de cada curs que és de 150€. Es tracta d’un curs de fotografia digital i d’un curs de lightroom i photoshop.

Cultura va proposar al ple ordinari de setembre, celebrat el passat dia 1, la modificació de l’ordenança reguladora de la taxa per a la prestació del servei d’ensenyaments especials per a l’educació permanent de persones adultes per a poder afegir a l’oferta formativa del curs 2016/2017 dos nous tallers de creativitat: un de fotografia digital i l’altre de lightroom i photoshop.

Va explicar Laura Castellà que estos dos cursos s’inclouen a l’oferta formativa perquè són una «demanda de gent de Pego que estava fent este tipus de tallers fora de la localitat i creien interessant que s’impartiren al municipi».

Tant un curs com l’altre tindran un preu de 150€ i es desenvoluparan d’octubre a juny. El taller de fotografia digital tindrà dos hores lectives a la setmana i té com a objectiu «adquirir els coneixements necessaris, tant per al control de la llum en fotografia controlada, com l’aprofitament màxim de l’equip». Per a assistir-hi és necessari disposar d’una càmera digital reflex.

El taller de lightroom i photoshop o el que és el mateix de post-processat d’imatge digital, tindrà classes d’una hora i mitja i té com a objectiu que l’alumne adquirisca «els coneixements necessaris, tant per a la postproducció bàsica de les imatges pròpies, com d’alguns revelats diferents i creatius». Per a assistir és necessari disposar d’un ordinador portàtil propi, ja que treballen amb versions de prova dels productes, que s’instal·laran el primer dia.

Carmelo Ortolà, des de Ciutadans de Pego Independents va suggerir la conveniència de que hi haguera un nombre de places mínimes per si no s’arribava a eixe mínim el curs no es realitzara i no fora deficitari per a l’Ajuntament. Per la seua banda, la portaveu del Partit Popular, Ana Ortolà va preguntar qui finançava el professorat d’eixos tallers. La regidora de Cultura, Laura Castellà va aclarir que el preu de 150€ de cada curs s’havia establit perquè permet pagar el professorat.

Una vegada contestats els dubtes la corporació municipal aprovava, per unanimitat, la modificació de l’ordenança i per tant el proper curs l’EPA Pérez Ramos de Pego incorporarà a la seua oferta formativa de tallers com és pintura, dibuix i restauració, ball i teatre, dos cursos sobre fotografia digital.

673 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!