L’augment de reciclatge de paper, cartró i envasos a Pego fa augmentar l’aportació d’Ecoembes al municipi

És el que reflectix la pròrroga del conveni entre Generalitat Valenciana i Ecoembes que va ser aprovada per unanimitat dijous al ple ordinari de juliol i que premia l’eficiència en el reciclatge de paper-cartró i envasos.
Dijous el ple ordinari de juliol va acceptar la pròrroga de les condicions previstes a la clàusula 2 «Recollida monomaterial de paper-cartró en contenidor específic» del conveni marc entre la Generalitat Valenciana i Ecoembes.

La pròrroga que dijous aprovava per unanimitat l’Ajuntament de Pego implica una revisió i una millora respecte el conveni anterior. Així, els municipis que reciclen de manera més eficient obtenen millors condicions atès que el conveni contempla plusos per a l’eficiència del sistema i per increments per les característiques de la població.

La realitat pegolina és que «ha augmentat el nombre de gent que recicla i per tant ha augmentat el nombre de quilos que es reciclen» de paper-cartró i envasos el que es trasllada en un «augment del percentatge —al 40%— que Ecoembes aportarà a l’Ajuntament de Pego per millorar l’eficiència recicladora», explicava l’alcalde Enrique Moll, que va disculpar la regidora de Residus i Medi Ambient, Laura Castellà que va estar present en la Junta de Govern ordinària del Consorci Mare, Marina Residus, responsable de la gestió dels residus urbans de 52 municipis de la Marina Alta, la Marina Baixa i El Campello que es va celebrar dijous al matí al Campello.
713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!