El Pego CF acaba la temporada amb superàvit

La temporada 2016/2017 la plantilla del Pego Preferent comptarà amb 12 renovacions, dos nous fitxatges, els d’Armando Lemos (davanter) i Rubén Iborra (defensa), tots dos procedents del CD Xàbia. A la pretemporada s’incorpora també Òscar Cardona, juvenil de tercer any. La Junta Directiva pretén continuar en la mateixa filosofia que la temporada passada, tenir un elevat nombre de jugadors locals a l’equip de Preferent.
L’assemblea que celebrar el Pego CF va confirmar els comptes de la temporada que ha finalitzat, la de 2015/2016 acabant l’any amb un superàvit de 669,47€. Les despeses van ser de 140.292€ i es van ingressar 140.962€. Entre les aportacions més importants, la que arriba des de l’Ajuntament de Pego, una subvenció de 70.000€.

Pel que fa als pressupostos de la propera temporada, la de 2016/2017, es van explicar diferenciant el que es destinarà a cada àrea de la que compta el Pego CF «perquè els socis pogueren saber el que es pressuposta en l’equip de preferent, l’equip juvenil i en el futbol base que esta temporada creix a dotze equips». I és que assenyalen des de la Directiva que «la temporada passada es va passar de 8 a 10 equips i la pròxima es passarà de 10 a 12». El que vol dir que, «en dos temporades el Pego CF suma quatre equips més».

Tornant al pressupost per a la temporada 2016/2017:

Preferent:
– Despeses: 64.830,00€
– Entrades: 64.640,00€
– Dèficit: -190,00€

Juvenil:
– Despeses: 11.000,00€
– Entrades: 11.299,00€
– Dèficit: +299,00€

Futbol Base:
– Despeses: 74.596,00€
– Entrades: 71.000,00€
– Dèficit: -3.596,00€


Els socis presents van aprovats els pressupostos per a la pròxima temporada.

En eixa assemblea ordinària la Junta Directiva actual va posar els seus càrrecs a disposició de qui vullguera rellevar-los en les tasques de direcció. No obstant, ningú es va oferir ni va posar cap inconvenient perquè l’actual Junta Directiva continuara amb el projecte iniciat la temporada passada. Amb els peus a terra, la directiva va insistir en «que és molt difícil assumir un projecte d’esta envergadura» el que provoca que necessiten «la col·laboració de tots ja que entre tots es pot traure», asseguren.

El secretari tècnic del Pego CF, Curro, va analitzar la passada temporada en què, va subratllar, «el projecte que tenia la junta directiva era que la plantilla del Pego CF estiguera composada, almenys, per un 40% de jugadors de la població», un extrem que s’ha complit. Sense detenir-se en el nerviosisme de final de temporada i confiant en la plantilla fins a l’últim partit, va ressaltar Curro que en l’últim partit de lliga, en el que s’havia de guanyar sí o sí, l’equip titular va comptar amb 7 jugadors al terreny de joc que estan residint a Pego als que s’han de sumar tres més que estaven en la banqueta. Així, concloïa el secretaria tècnic, «es va acomplir l’objectiu que jugadors de Pego tinguen cabuda en preferent i millorar la classificació de la temporada passada quedant en 14 lloc de la classificació final».

Si eixa era la finalitat de la temporada 2016/2017, la propera temporada la Junta Directiva aposta per «la continuïtat i per gent del poble amb un parell de retocs de jugadors». Esta meta i la dificultat de fitxar perquè, entre les polítiques de la Directiva està «pagar tot el que s’acorda i arribar fins on es puga», han portat al Pego CF ha realitzar fins a 12 renovacions per a la temporada 2016/2017 i dos nous fitxatges. A més de la incorporació a la pretemporada d’un juvenil de tercer any, Óscar Cardona.

Renovacions: Dani Vaello (porter), Frede Alemany (centrecampista), Rubén (defensa), Cristian (davanter), Fran (defensa), Giménez (defensa), Venti (davanter), Jordan (centrecampista), Vicent (centrecampista), David Robles (defensa), Dani Martínez (defensa), Natxo Femenia (davanter).

Fitxatges: Armando Lemos (davanter) i Rubén Iborra (defensa), tots dos procedents del CD Xàbia.

L’assemblea ordinària del Pego CF va decidir congelar el preu dels passes per a socis:

– 60€ general
– 40€ jubilat
– 30€ jove (18 anys a 30 anys)

759 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!