L’atur registrat a Pego baixa a l’octubre en 40 persones

El total de persones desocupades registrades al Servef de la nostra localitat és de 907 a l’octubre, 40 menys que al mes de setembre quan es registraven 947 persones al Servef.
El passat dia 4 de novembre coneixíem les xifres de l’atur en l’àmbit estatal. Estes registraven un augment en 87.028 persones, situant-se el total de persones desocupades apuntades a les oficines de l’antic INEM, 4.811.383. El millor comportament des de l’arribada de la crisi. La Comunitat Valenciana, per la seua banda, era l’única autonomia que trencava aquesta tendència de destrucció d’ocupació i veia com baixava l’atur registrat en 3.768 persones, quedant-se amb un total de 569.947 persones sense feina.

A Pego, se segueix la tendència autonòmica i durant el mes d’octubre l’atur registrat ha descendit en 40 persones. El total de persones desocupades durant octubre ha estat de 907 persones.El sector que més persones ha absorbit en esta ocasió ha estat el de serveis, contractant 31 persones (552 total desocupats). La resta de sectors que també donen llocs de treball s’allunyen bastant d’esta quantitat: a la construcció s’han contractat 9 persones (158 total desocupats) i en agricultura 5 (46 total desocupats). En la part contrària, indústria puja en dos persones el nombre de desocupats (66 total desocupats) i el sector de persones sense activitat econòmica prèvia també augmenta en 3 persones (85 total desocupats).Al conjunt de la Marina Alta l’atur registrat a l’octubre, una vegada acabada la temporada d’estiu, ha estat de tendència negativa. Este ha augmentat en 630 persones. L’atur ha ascendit, principalment en les ciutats més grans de la comarca, com Dénia, Xàbia o Calp.
559 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!