L’atletisme pegolí es fa notar

Després de la XXXIV Volta a Peu a Pego el cos necessita continuar corrent. Alguns atletes de Pego aprofiten les distintes convocatòries programades en altres pobles per seguir amb el ritme de dissabte a Pego. O, com és el cas de Carmen Sala, que no va poder participar perquè estava en l’organització, per a poder recuperar el temps perdut.
L’atleta pegolina, Carmen Sala, tot i que no va participar en la cursa pegolina. Tot el món que estava allí va poder veure que va ser l’encarregada de repartir els trofeus per als guanyadors i les guanyadores de les distintes categories, tant en l’apartat jove com adult. Diumenge, però, va aprofitar el que no havia fet dissabte en la XXXIV Volta a Peu a Pego per participar en la Mitja Marató de Granja de Rocamora. Una cursa en la que va entrar en la posició número 16 de la classificació general, amb un temps d’1:28:32 i en la que va quedar primera de la seua categoria, la Veterana B femení.

Altres atletes pegolins del Club Dorsal 19, cinc en concret, van participar diumenge en la V Volta a peu i marxa Bonestar – La Llacuna del Vilallonga, a la Safor. Maximo Folqués Lorente, va tornar a demostrar la seua bona forma creuant en segona posició la línia de meta amb un temps de 00:46:29 i pujant al pòdium en el segon esglaó.

A la carrera de Bonestar – La Llacuna també van participar Tània Navarro Agud i Rafa Sastre Sendra. Intuïm, pel crono, que tots dos van creuar la meta junts, ja que tots dos van cobrir el recorregut en 01:04:49. Tània era serà de la seua categoria, Sènior F.

A la marxa de Bonestar – La Llacuna van participar del Club Dorsal 19, Constantino Navarro Martinez i Chelo Agud Ceresola, entrant a meta amb un temps de 01:56:22.