L’atletisme pegolí actiu

El passat cap de setmana la geografia valenciana s’omplí de corredors populars en les curses disputades al barri de Malilla (València), a la mitja marató d’Alaquàs, a la mitja de Xest, a la volta a l’Olleria i a la cursa de la Xara (Dénia. A Alaquàs va participar Ferran Mas Siscar amb 1h. 29m. 34s. junt a Carles Siscar Bay i Pascual Sendra Franqueza. A La Xara van mesurar forces Pascual Company Puig i Juan Vayà Salort i en la mitja marató de Xest la protagonista va ser Carme Sala Ferrer, 1h. 19m. 31s., quedà segona de la general de dones i primera en veteranes A. A falta de tres curses per a finalitzar el Circuit de curses Populars de la Diputació de València Carme Sala encapsa-la la classificació general femenina per punts. En eixa mateixa cursa Vicent Sala va obtenir una bona classificació 1h. 30m. 06s.

Carme Sala i Vicent Sala s’han desplaçat a Itàlia a córrer el centenari de la marató de Dorando Petri per celebrar la gesta del famós Dorsal-19, aquesta cursa es celebra en el poble natal del maratonià olímpic en Londres l’any 1908.