L’Associació Esperança renova càrrecs

Ho farà aquesta vesprada en la seua Assemblea General Ordinària. Es va presentar a Pego el 25 d’abril de 2007 i des d’aleshores no ha parat de fer coses per les persones que pateixen càncer.
L’Associació Esperança es va presentar públicament a Pego la vesprada del 25 d’abril de 2007. Una nova associació dedicada a l´ajuda i atenció de les persones que pateixen o han patit càncer. Els objectius que es va marcar l’associació encara prevalen, “millorar la qualitat de vida d´aquestes persones, promoure la investigació i sensibilitzar sobre la malaltia, així com desmitificar-la”.

Des d’aleshores han passat més de quatre anys i l’Associació Esperança no ha deixat de crèixer i, sobretot, de moure’s. Al capdavant de la mateixa ha estat Mari Carmen Díaz com a Presidenta i Inma Sendra com a secretària, entre d’altres persones que han lluitat per visibilitzar una malaltia tan dura com és el càncer d’una manera esperançadora, com bé indica el nom de l’associació. No obstant, després d’aquest periple de quatre anys i, com si d’unes eleccions es tractara, l’Associació Esperança renovarà càrrecs aquesta vesprada en la seua Assemblea General Ordinària.

La mateixa se celebrarà a la Casa de Cultura de Pego a les 17’30h. en primera convocatòria i a les 18h. en segona convocatòria. En l’ordre del dia, “rendició de comptes; entrega de la memòria d’activitats des de l’any 2007; estat actual dels socis, renovació de càrrecs i precs i preguntes”.
529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!