“L’assignatura de l’avortament lliure i gratuït continua pendent”, afirma Teresa Mollà

És agent d’igualtat, formadora en gènere i escriptora, entre d’altres. En la xerrada sobre l’avantprojecte de Llei va comparar la llei del 85, l’actual llei en vigor (2010) i l’avantprojecte presentat pel Ministeri de Justícia.
Divendres passat, 21 de març, a la Casa de Cultura de Pego, l’agent d’igualtat i formadora en gènere des de 2006 i autora de múltiples articles i ponències sobre esta temàtica, Teresa Mollà, va abordar les diferències entre les dos llei de l’avortament que hi hagut a Espanya i l’avantprojecte que ha presentat el Ministeri de Justícia.L’activitat va estar organitzada per Dones Cabal i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego.
Mollà és de les dones que creu que l’avortament lliure, gratuït i segur encara continua sent una assignatura pendent. Afirma que “vam avançar en la llei del 2010”, però declara que “la llei de 2010 millora la del 85, però les condicions de lliure i gratuït, sols la millor llei possible les contemplarà”.
Pel que fa a les diferències, les va repassar una a una, sent molt crítica amb la regulació que proposa l’avantprojecte del Ministeri de Justícia, al capdavant del qual està Alberto Ruiz Gallardón. A la graella següent es poden veure algunes de les diferències més destacades:801 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!