L’Agrupació musical de Pego torna a dedicar el seu concert de primavera al banc d’aliments

El concert tindrà lloc dissabte, 5 d’abril, al Teatre Municipal, a les 20h. Hui, el voluntariat del banc d’aliments està convocat a una reunió per a decidir algunes coses al respecte de l’organització.
Des de ja fa uns anys l’Agrupació Musical de Pego va decidir que, el seu concert de primavera, el dedicaria a associacions de Pego amb finalitat social. Obrint Camí, l’Associació Esperança o l’Associació de Diabètics han estat algunes de les beneficiades per esta iniciativa que lliga música i solidaritat.

Enguany el Concert de Primavera que tindrà lloc el dissabte, 5 d’abril, a les 20 h., al Teatre Municipal de Pego, es tornarà a dedicar al Banc d’Aliments. Esta notícia ha fet que la Mancomunitat de Serveis Socials, qui coordina el banc d’aliments, haja convocat, per a esta vesprada a les 20h., a la Cambra Agrària, una reunió per a tractar la participació del Banc d’aliments al concert de primavera de l’Agrupació Musical de Pego.

Tota la recaptació del concert de primavera que organitza l’Agrupació Musical de Pego anirà destinada a la compra d’aliments i altres productes que es necessiten al banc d’aliments. L’any passat a este concert van acudir més de 400 persones, el que va permetre una recaptació de 1.300 euros. Amb eixa quantitat l’Agrupació musical de Pego va comprar per al banc d’aliments:

– 160 kg fesols
– 84 L d’oli
– 125 kg de cigrons
– 180 L de llet
– 250 kg d’arròs
– 155 kg de galetes
– 200 kg de tomaca en conserva
– 171 kg de llentilles
911 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!