L’artista Tere Ferrando, premi Jo Dona 2022

Divendres passat es duia a terme el lliurament del Premi Jo Dona, amb una Casa de Cultura plena de gom a gom. Un acte organitzat per la Regidoria d’Igualtat i Dones Cabal. La guardonada era l’artista Tere Ferrando.

L’acte, en el qual es va parlar de sororitat i d’igualtat i de les dones pegolines i treballadores, va ser presentat per Anna Llopis, posant cara i veu a la reivindicació feminista.
La regidora d’Igualtat, Merxe Bolta, va ser l’encarregada de presentar la premiada, Tere Ferrando, i destacar els seus mèrits.

L’homenatjada, Tere Ferrando, recordà amb emoció i agraïment cóm va ser rebre la notícia de que enguany el premi Jo Dona era per a ella.

Al reconeixement es van sumar familiars de  l’artista fent-li un obsequi en forma de versos.
L’acte va servir també per a lliurar els premis del concurs de dibuix del cartell del 8, guanyat per Emma Dominguis Oltra, alumna de 5é de Primària del col·legi Rosalia Bondia. Com a finalistes es va destacar a Júlia Siscar Doménech, Marc Ferrer Sendra i Paula Ramírez Solbes.

La vetlada va incloure, a més, música en directe, amb l’actuació de la cantant Sandra Polop i del duo Tandem. La jove valenciana Sandra Polop, qui va participar en el concurs televisiu Operación Triunfo en 2005, va mostrar la seua sororitat sumant-se a les reivindicacions per la igualtat.

ACTES DEL 8M: DEMÀ CONCENTRACIÓ


La programació d’actes del Dia Internacional de la Dona va començar dimecres passat amb la penjada de davantals convocada per Dones Cabal. Per a demà, dimarts 8M, s’ha convocat l’habitual concentració per a les set i mitja de la vesprada a la plaça Maria Cambrils, on es llegirà un manifest.

A més, a més, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego ha organitzat tres xerrades que tindran lloc dimecres, dijous i divendres a les set i mitja de la vesprada a la Casa de Cultura. La primera, dimecres, està destinada a mares i pares d’adolescents i servirà per a abordar la comunicació al respecte de la sexualitat amb els i les joves.

Dijous, dia 10, la xerrada l’oferiran Diana Sendra i Carla Mengual, de La Potingues, i anirà sobre les alternatives a la compresa més sostenibles.

Finalment, divendres es parlarà sobre salut femenina i fertilitat.

Es recomana fer una inscripció prèvia per a assistir, contactant amb la Casa de Cultura, el telèfon és el 96 557 28 01.
1321 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!