L’alumnat pegolí ha tornat a fer ús de les instal•lacions de seguretat vial d’Oliva

Un any més el curs de seguretat vial que es duu a terme a les escoles pegolines han acabat amb una pràctica al parc amb que hi compta la veïna població d’Oliva. La setmana passada finalitzaven estes pràctiques que ensenyen les normes de circulació.
Quan arriba el mes de març i fins el mes de maig, la Policia Local de Pego, junt amb la Direcció General de Trànsit, desenvolupa una campanya d’educació vial dirigida a alumnes de 4t, 5é i 6é de primària. Enguany de segur que la campanya ha introduït la novetat que recull la nova Llei de trànsit sobre l’obligació, dels menors de 16 anys, a dur el casc quan es desplacen en bicicleta també pel nucli urbà, a més de revisar i refrescar com circular a peu, en bicicleta, en moto o en cotxe, un exercici vital hui en dia en esta societat motoritzada en la que vivim.

La campanya acaba amb unes pràctiques en un circuit tancat dissenyat per la Direcció General de Trànsit especialment per a estes campanyes. Pego no compta amb un circuit propi i és per això que des de l’any passat l’alumnat pegolí es desplaça fins a la veïna localitat d’Oliva per a fer-les. Enguany tancava la tanda -ho feia la setmana passada- el CEIP Ambra. Abans havien passat Carolina Sala, Rosalia Bondia i el Convent, com explicava la regidora d’Educació, desplaçada a Oliva, Alicia Siscar. Confiava Siscar en què, en un futur, Pego puga comptar amb unes instal•lacions com les oliveres.
Amb esta idea coincidia la regidora de Seguretat Ciutadana, Elvira Ciurana, que assenyalava que “unes instal•lacions com té Oliva són molt importants per a l’educació vial, tant de menuts com de grans i per això és una assignatura pendent per a Pego”.
La regidora d’Educació d’Oliva Rosanna Torres assegurava que les instal•lacions de la població “estan obertes a tots els alumnes, d’Oliva i dels pobles del voltant. Volem que cada dia participen més perquè l’objectiu d’este parc és aconseguir que, des de menuts, sàpiguen les normes que hi ha per a caminar pel carrer i per a circular en vehicles”.
620 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!