L’alumnat del col•legi Sant Antoni li posa música al Nadal

Aquest matí l’alumnat i professorat del Col•legi Sant Antoni han recorregut gran part dels carrers de Pego i les cases de les persones malaltes per a alegrar-los el dia amb les seues nadales. També han visitat els nous estudis de Ràdio Pego.
Així de rebolicats estaven els i les alumnes del Col•legi Sant Antoni abans de cantar algunes de les cançons del seu repertori a la Residència Sant Joan de Déu.

L’emoció es podia veure en molts dels rostres dels ancians i les ancianes que ocupaven la sala on s’han cantat les nadales. Una emoció i alegria que els ha dut a acompanyar, en les cançons més conegudes, a l’alumnat del col•legi Sant Antoni.

L’alumnat d’infantil ha visitat les cases de les persones malaltes del barri que acull l’escola. D’altra banda, diversos eren els grups que s’han trobat a la Plaça del Mercat, entre ells els de primer i segon de primària, que després de cantar a la Policia Local i ser convidats a veure els seu betlem, han visitat els estudis de Ràdio Pego, ja que la nova ubicació d’aquesta casa permet fer aquesta classes de coses. Així que hem tingut en directe, al programa de Mancanera, ‘T’enrecordes d’aquella?’, les joves veus cantant Nadales.


814 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!