L’alumnat de Rosalia Bondia hui aprendrà a ‘Caçar el mosquit tigre’

I ho farà jugant a una entretinguda Oca. Esta és una de les dos activitats que el col·legi públic Rosalia Bondia va demanar a l’Ajuntament de Pego. Les Regidories d’Agricultura i Medi Ambient han estat les encarregades de realitzar eixes dos activitats demandades. La primera d’elles va consistir en visualitzar com havia evolucionat el terme de Pego des del segle XII fins a l’actualitat.

L’alumnat de Pego no para d’aprendre coses interessants. És estrany la setmana que no hi veiem una o diverses publicacions a les xarxes socials explicant que l’alumnat d’una o altra escola ha realitzat esta visita o aquella activitat. Totes enriquidores. Hui ens aturem en dos d’eixes accions que s’han dut a terme al col·legi públic Rosalia Bondia i que han estat protagonitzades pel regidor d’Agricultura, Andreu Dominguis i la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, després que el col·legi els hi ho demanara.

Castillos de PegoLa primera activitat va tenir lloc la setmana passada i amb ella els xiquets i les xiquetes de Rosalia Bondia van aprendre quina ha estat l’evolució del terme de Pego des del segle XII fins els nostres dies. Amb esta xerrada van descobrir que ací no sempre hi havia hagut un mar de tarongers, sinó que durant un temps la vinya dominava el paisatge pegolí. També van aprendre com ha anat canviant La Marjal i els treballs agrícoles que allí es fan.

P1290910Hui el torn és per a Medi Ambient, ja que el protagonista de l’activitat és el mosquit tigre. Els i les alumnes de Rosalia Bondia aprendran jugant, amb una gran Oca, com es pot ‘Caçar el mosquit tigre’ i, sobretot i més important, com evitar que prolifere, és a dir, com eliminar les possibilitats perquè, en pujar les temperatures reproduïsca a gran velocitat i en abundància. La clau està, recordem, en llevar qualsevol punt d’aigua estancada que detectem a casa, al balcó, al jardí, a la terrassa, entre d’altres.


1468 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!