L’alumnat de l’IES Enric Valor de Pego participa en les Proves Cangur de matemàtiques

Ho va fer ahir fins a 1355 estudiants d’institut al Campus de Gandia de la UPV de 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior. Hui han realitzat la prova alumnes de 1r i 2n d’ESO. L’objectiu de les proves Cangur és fomentar la comprensió i el gust per les matemàtiques, una disciplina que està en la base de totes les professions de caire científic i tecnològic. Els resultats definitius i la relació de premiats es publicarà el 10 de maig de 2017. El lliurament de premis es durà a terme a finals de maig de 2017, a la Universitat de València, possiblement el 25 de maig de 2017.

cangur 2Ahir dijous de 30 de març va tindre lloc al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València una nova edició de la XXII Prova Cangur de Matemàtiques, la Cangur 2017. Una prova que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques amb la coordinació de la Comissió Cangur al País Valencià, de la qual formen part la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant, així com la Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwärizmï.

proves cangur1En aquesta convocatòria han participat a Gandia 1355 alumnes de 33 centres d’educació secundària, procedents dels centres de l’IES Enric Valor (Pego); IES Josep Iborra (Benissa); IES Joan Fuster (Bellreguard); IES La Valldigna (Tavernes); IES Vall de La Safor (Vilallonga) Real Colegio Escuelas Pías (Gandia); Centre Privat Alfa i Omega (Dénia); IES Secundària (Teulada); ; IES Maria Enríquez (Gandia); IES Blasco Ibáñez (Cullera); IES Ausias March (Gandia); Cristo Rey MM. Escolapìas (Gandia); IES Antoni Llidó (Xàbia); IES Historiador Chabàs (Dénia); IES Número 3 (Dénia); IES Matemàtic Vicent Caselles Costa (Gata de Gorgos); IES Sollana; IES Joan Llopis Marí (Cullera); Col·legi Abecé (Gandia); Nuestra Señora del Carmen (Gandia); La Milagrosa (Cullera); IES Gregori Maians (Oliva); IES Tirant lo Blanc (Gandia); IES Ifach (Calp); IES Jaume II El Just (Tavernes); Centre Privat Sant Antoni (Pego); Abad Sola (Gandia); IES Gabriel Ciscar (Oliva); IES Joan Fuster (Sueca); IES Veles e Vents (Grau de Gandia); IES Número 1 (Xàbia); IES Xebic (Ondara); IES Maria Ibars (Dénia). Este volum de gent va provocar que, per a ubicar els 1355 alumnes, s’utilitzaren 19 espais diferents del campus de Gandia.

Hi van competir alumnes de 3r i 4t d’ESO, de 1r i 2n de Batxillerat, de cicles formatius de grau mitjà i de cicles formatius de grau superior. Hui el torn, als centres, és per als nivells de 1r i 2n d’ESO.

logocangur2017L’objectiu de les proves Cangur és fomentar la comprensió i el gust per les matemàtiques, una disciplina que està en la base de totes les professions de caire científic i tecnològic.

Està previst que el 28 d’abril de 2017 es publiquen els resultats provisionals de la Prova Cangur 2017. Els resultats definitius i la relació de premiats es publicarà el 10 de maig de 2017 i el lliurament de premis es durà a terme a finals de maig de 2017, possiblement el 25 de maig. Eixe lliurament tindrà lloc a la Universitat de València.

 

3227 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!