L’alcalde de Pego rep el candidat socialista d’Oliva

Una reunió que té com a objectiu posar en comú les problemàtiques que afecten els dos termes municipals, com són la rotonda de la nacional 332 a l’altura de l’Hostal de Sant Jaume, l’estat del pont del “tonyinero” o els abocaments a la marjal, entre d’altres.
Potser sone estrany, però este migdia l’alcalde de Pego, Enrique Moll, ha rebut en el seu despatx de l’Ajuntament de Pego, el candidat a l’alcaldia d’Oliva pel PSPV, Carlos Mengual. La reunió entra dins l’agenda de contactes que Moll té oberta amb la veïna ciutat de la Safor amb l’objectiu de buscar acords i apropar postures sobre qüestions que afecten tots dos municipis.

En esta ocasió, els temes a tractar no eren pocs:

– El futur del camí Bassetes dins el nou PGOU d’Oliva, ja que el camí està al terme municipal d’Oliva, però la majoria del veïnat que allí viu és de Pego.

– Conèixer el contracte de recollida de fem que l’Ajuntament d’Oliva realitza a la zona de la platja on viu gent de Pego i veure d’arribar a un acord per aunar esforços i estalviar mal de caps al veïnat.


– Contrastar les possibilitats de millorar el conegut com a pont del ‘Tonyinero’, en molt mal estat actualment i pel que passa molta gent de Pego per a accedir a la zona de Santa Anna o les Deveses.

– Plantejar la necessitat d’una rotonda a la N-332 al seu pas per l’Hostal de Sant Jaume.

– Conèixer les últimes novetats sobre l’accés a l’autopista en la zona sud d’Oliva per a alleugerir el trànsit pesat que passa per l’interior d’Oliva que va anunciar el Ministeri de Foment. Un accés que també beneficiaria la població pegolina.

– Parlar sobre la delimitació de la marjal i la vigilància perquè no tornen a produir-se abocament de residus al parc natural.


– Així mateix, també estava previst que l’alcalde de Pego li traslladara al candidat del PSPV d’Oliva la necessita que l’Ajuntament veí aporte una major inversió al manteniment del parc natural, ja que des del consistori pegolí, l’actual partida pressupostària olivera es considera «escassa».668 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!