L’alcalde de Pego demana respectar els límits de velocitat i les normes de circulació

Per a evitar nous episodis com el del passat diumenge, en què la imprudència temerària d’un conductor, va provocar la mort d’un matrimoni d’ancians pegolí. Carmelo Ortolà recorda que en la intersecció de la carretera de Pego al Verger amb el Ràfol d’Almúnia hi ha projectada una rotonda lligada al desenvolupament de Penya Roja, actualment en punt mort.
Hui podíem llegir a Las Provincias que “veïns de Pego demanen que es faça una rotonda en la intersecció [CV-700 – CV-725] per a evitar que es produïsquen més accidents” i reproduïa unes declaracions de l’alcalde del municipi. Per conèixer més detalls de la demanda, Ràdio Pego s’ha posat en contacte amb Carmelo Ortolà i este ha comunicat, a l’ens municipal, que no té constància de cap demanda veïnal al respecte.
L’alcalde del municipi sí que confirmava que on es va produir l’accident mortal diumenge passat, “en el creuament de la carretera El Verger amb el creuament de la carretera del Ràfol i les Sorts, es té previst, dins el que és el PAI de Penya Roja, fer una rotonda”. Una obra que aniria a càrrec de l’agent urbanitzador, Martinsa Fadesa.

A més d’esta rotonda en la CV-700, l’agent urbanitzador hauria d’escometre una altra rotonda a l’entrada de la urbanització, ja a la CV-725. Així mateix, hauria de dur a terme una ampliació de la carretera del Ràfol d’Almúnia, realitzada parcialment. Obres exigides per la Direcció Territorial de Carreteres i la Diputació d’Alacant, que són les administracions amb les competències de carreteres, per tal de minitzar l’augment de trànsit que suposarà la urbanització quan estiga executada. No obstant, la urbanització i la resta d’obres van ser paralitzades quan Martinsa Fadesa va entrar en concurs de creditors, en juliol de 2008.

Així, l’alcalde de Pego desvinculava la projecció de la rotonda amb l’accident mortal de diumenge passat. Carmelo Ortolà apuntava a una “imprudència” la causa de l’accident i recordava que en eixa mateixa recta també va morir, fa uns quants anys enrere, per una errada humana d’un altre conductor. Lamentava Ortolà que “no es respecten els límits de velocitat, els senyals de trànsit i els senyals que ens marquen el codi de circulació”. Declarava que, “abans de fer rotondes, s’ha de complir”.
681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!