Es constituïx Joves Socialistes de Pego

Es donaven a conèixer a finals de l’any passat amb la campanya ‘Cap xiquet sense joguet’. Divendres passat els joves socialistes de Pego formalitzaven la formació que recolzarà l’assemblea socialista de Pego. Anna Llopis ha estat elegida Secretària General.
Han passat cinc mesos des què alguns joves de Pego començaren les converses per a conformar oficialment l’associació de Joves Socialistes. En aquest període de temps, s’han donat a conèixer i s’han apropat a la ciutadania a través de la campanya “Cap xiquet sense joguet” on recolliren, primer i repartiren, després, més de 1.000 joguines entre les famílies més desfavorides de Pego, la Creu Roja de Dènia i el Preventori Infantil de Nuestra Señora del Amparo al Real de Gandia.

La sang novella dels socialistes pegolins, en el seu camí cap a la formalització constitutiva del grup, no ha estat quieta, sinó que ha participar activament en totes aquelles iniciatives relacionades amb el Banc d’Aliments i ha format part d’algunes de les manifestacions celebrades al País Valencià contra la sanitat pública, els desnonaments o la violència de gènere.
Era divendres passat, 12 d’abril, quan es reuniren a la seu del PSPV- PSOE de Pego amb Samuel Falomir, Secretari d´Organització de JSPV, per a signar els últims documents que constituiren oficialment l’associació Joves Socialistes de Pego. Una reunió a la que assistiren també, Enrique Moll, Secretari General del PSPV-PSOE de Pego, Rebeca Bañuls, Secretària d’Igualtat i Relacions Institucionals i Carmina Dominguis, Secretària d´Organització dels PSPV-PSOE de Pego.
Pel que fa a la distribució de càrrecs dels Joves Socialistes de Pego, l’agrupació queda conformada de la següent manera:

– Secretària General, Anna Llopis
– Secretari d´Organització, Ricardo Sendra
– Secretari de Relacions Institucionals, David Tamarit
– I els vocals: Xavi Llopis, Marc Tamarit, Gloria Colubi, José Meri i Rosa Mª Ferrer.
Joves Socialistes de Pego conviden “a formar part d’aquesta organització a totes aquelles persones que estiguen interessades en la lluita per la igualtat, la justícia social, l’equitat salarial, el dret a decidir i la renúncia a la privatització i al maltractament, entre altres”.
747 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!