L’Ajuntament i els comerciants encenen l’enllumenat del Nadal a Pego

El municipi celebra hui divendres l’encesa de les llums nadalenques, un acte simbòlic que servirà per a donar la benvinguda a estes festes i que té com a principal objectiu fomentar les compres al comerç local.

El consistori ha decidit donar importància a este inici de festes amb este acte d’encesa de l’enllumenat a les 18.45 hores a la Plaça del Mercat, on també estarà present la música. Dolçaines i tabalets amenitzaran l’acte al qual l’Ajuntament convida a totes les veïnes i veïns del poble. Una vegada polse el botó l’alcalde, Enrique Moll, junt amb la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Diana Sendra; els músics faran una volta pels carrers enlluernats.

Sobre aquesta iniciativa, ens ha parlat el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, qui ha anunciat que es enguany es farà tota una sèrie d’accions per a crear un ambient nadalenc que propicie les compres al poble.

Com ha indicat, des de hui, i fins al pròxim 6 de gener, la decoració nadalenca, amb llums led de baix consum, il·luminaran 15 carrers del centre del poble com són: el Sant Rafel, el Passeig Reina Sofia, l’Avinguda d’Alacant, la Plaça Antic Regne de València, la Plaça del Mercat, el carrer Poeta Llorente, així com els carrers Jaume I, Ramón i Cajal, Argentina, Moreral, Sant Antoni de Pàdua, Sant Agustí, Major, Ecce Home i Sant Domenech. També hi haurà llums de Nadal a les quatre entrades principals del poble.
715 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!