L’Ajuntament du a terme obres per la millora de seguretat de la primera rotonda d’accés a Pego per la CV-700

L’Ajuntament de Pego ha iniciat esta setmana les obres per millorar la seguretat en la rotonda de la font, situada en la carretera CV-700 d’accés a la localitat.

Els treballs, que impliquen la retirada de la font, tindran una duració d’un mes, aproximadament. Encara que, amb el ritme que es duen a terme, pot ser, estiguen finalitzades abans del previst. Les obres consistiran en fer una glorieta plana que garantitze la seguretat dels vehicles en aquesta carretera tan transitada.

El projecte està pressupostat en uns 12.600 euros, dels que es farà càrrec l’ajuntament, tot i que la competència en la CV-700 és de la Conselleria d’Infraestructures. I és que, com s’ha informat des d’Alcaldia, el consistori porta reclamant al govern valencià que repare la rotonda i millore la seguretat, des que es produïra un accident d’un camió a finals de 2015.

Després de diferents reunions, al 2016 s’aconseguí el vist i plau perquè l’Ajuntament de Pego es fera càrrec de l’actuació, atès que Conselleria no mostrava intenció de solucionar-ho. El consistori presentà un projecte que no va estar acceptat del tot, però, sí aquesta primera actuació per llevar el perill que suposava el got de la font pels vehicles.

Així doncs, l’Ajuntament continuarà negociant amb Conselleria perquè adopte altres mesures per garantir la seguretat i millore l’accés a Pego per la CV-700.

1267 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!