Compromís per Pego ha anunciat l’inici del seu procés de primàries per elegir la llista electoral per les eleccions municipals

Fins a 11 persones optaran a ordenar la llista electoral local de Compromís per Pego i hi hauran 3 candidats a l’alcaldia

Compromís per Pego elegirà els seus candidats i candidates a formar part de la llista electoral en unes primàries, seguint amb una tradició de dècades del col·lectiu local de Pego. El portaveu local, Víctor Climent, afirma que “És un orgull haver sigut pioners en la democratització dels partits polítics, quan molt no havien sentit parlar mai de primàries, per a nosaltres ja era una deure democràtic. Està en el nostre ADN i ho seguirem fent”.

Enguany, seran 11 persones les que optaran a ordenar la llista electoral, de les quals 6 seran dones i 5 homes. Dels 11, 3 optaran a encapçalar la llista: Anna Sastre, regidora actualment, Àngel Oltra, regidor i portaveu del Grup Municipal, i Víctor Climent, Portaveu de Compromís per Pego. El mateix Víctor Climent ens ha deixat aquestes declaracions:

Compromís per Pego dedicarà les properes setmanes a donar a conèixer els seus candidats i candidates a la població en diferents actes previstos.

El proper 20 de febrer a les 19:30, els candidats i candidata a l’alcaldia en les primàries oferiran una roda de premsa al Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Pego.

1412 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!