L’Ajuntament de Pego contractarà quatre joves qualificats amb una subvenció de la Generalitat

L’Ajuntament de Pego busca quatre joves qualificats en gestió administrativa, integració social i animació sociocultural i és que ha rebut una subvenció del programa EMCUJU del GVA Labora (l’antic Servef) per a la contractació de joves qualificats menors de 30 anys, que s’emmarca dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’ajuda suposarà la contractació de quatre joves que treballaran durant un any en l’Ajuntament de Pego, segons ha informat el regidor de Creama, Ricardo Sendra.

En aquest moment està obert el procediment de selecció dels quatre menors de 30 anys, que han d’haver finalitzat els seus estudis en els darrers 5 anys i han d’estar inscrits en el fitxer nacional de garantia juvenil.

El cost de la contractació dels quatre joves durant un any ascendirà a uns 63.000 euros.

Ricardo Sendra ha avançat que, a més de la subvenció de l’EMCUJU, l’Ajuntament té pendent rebre una altra de la Generalitat, a través del programa EMPUJU. Ascendirà a 62.500 i servirà per a la contractació de huit peons de jardineria i construcció durant un any també. A l’igual que en el cas dels quatre joves, s’espera que els peons estiguen contractats ja a finals de mes.

Des de l’equip de govern es considera que aquestos programes són positius tant per als treballadors com per a l’ajuntament.

Tornant al programa de Garantia Juvenil, com ha indicat el regidor de Creama, l’Ajuntament de Pego busca dos tècnics o tècniques en administració administrativa, un altre en integració social i un quart en animació sociocultural. Tots ells menors de 30 anys i que hagen aconseguit el títol en els darrers cinc anys. Els interessats i interessades han d’informar-se en l’Espai Labora de Dénia (antic Servef).

 

1353 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!