L’Ajuntament de Pego signa un conveni de col•laboració amb la Fundació Baleària

A partir d’ara les relacions amb les Illes Balears seran més fàcils ja que aquest matí l’equip de govern del consistori pegolí ha signat un conveni amb la Fundació Baleària que permetrà realitzar programes d’intercanvi amb les Illes de tipus social, cultural i esportius per tal continuar “vertebrant i cohesionant els territoris que uneix Balèaria”, en paraules d’Adolf Utor, president de la Fundació. A les 10 d’aquest matí al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego s’ha signat un conveni de col•laboració entre la Fundació Baleària i el consistori pegolí que permetrà intercanvis socials, culturals i esportius entre Pego i les Illes Balears. En la signatura del conveni han estat presents l’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà, la primera tinent d’alcalde, Ana Aparisi, el segon tinent d’alcalde, Joan Carles Cambrils i el president de la Fundació Baleària, Adolf Utor.

“No s’ha fet massa esforç” explicava el regidor d’esports, Joan Carles Cambrils, referint-se a les negociacions que s’han dut a terme. I continuava donant compte de com va sorgir la qüestió. “Teníem interès en fer uns intercanvis esportius del Pego C.F. amb uns equips infantils, juvenils i cadets amb Lluchmajor […] i vam entrar, en col•laboració amb l’ajuntament de Lluchmajor, a parlar amb la Fundació Baleària per veure si aquest tipus d’iniciatives tenien algun tipus de recolzament” i des de la Fundació els van suggerir de fer un conveni general que implicara un conveni més ampli d’àrees.

Per part de la Fundació Baleària el seu president, Adolf Utor, ha expressat la “gran satisfacció” que representa signar el conveni amb l’ajuntament de Pego perquè a través de Terra de Retrobament s’han realitzat moltes activitats. Així mateix Utor ha destacat que és “important poder comptar amb ajuntaments com el de Pego perquè el que aconseguim és fer possible que els nostres objectius com a Fundació, fer que les persones que nosaltres unim amb els vaixells es relacionen” ampliant els fins en què ho fan. Així Baleària, tant la Fundació com la Companyia “compleix amb la seua responsabilitat social corporativa” o el que és el mateix “tornar a la societat una part del que la societat li dóna a la pròpia companyia”. Destacava Utor que en un segon plànol no més important aquest conveni de col•laboració aprofundeix en la tasca de vertebració i cohesió del territori.

Per la seua banda, la segona tinent d’alcalde, Ana Aparisi ha qualificat el projecte de “molt bonic” perquè diu “acosta les Illes”. I assenyalava que aquest conveni de col•laboració amb la Fundació Baleària permetrà que tot el poble puga gaudir dels intercanvis amb les Illes Balears.

569 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!