L’Ajuntament de Pego remetrà una queixa a Vaersa manifestant el seu malestar per no haver estat informats de l’acomiadament dels tècnics del Parc Natural

La portaveu del Bloc-Compromís s’interessava per la qüestió i pregava la queixa davant Vaersa. El regidor de Medi Ambient que des de la Direcció del parc se li havia comunicat que “la intenció és continuar en les tasques que estaven fent-se”. D’altra banda, les visites concertades amb els col·legis les durà a terme la tècnica de Turisme.
Durant precs i preguntes es confirmava oficialment el que molta gent ja sap, que el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva s’ha quedat sense tècnics després d’executar-se l’ERO de Vaersa. La portaveu del Bloc-Compromís, Conxa del Ruste, demanava que “s’aclarisca la situació de com es queda el Parc Natural després dels primers acomiadaments que ha fet Vaersa que han deixat sense personal el Parc Natural”, un assumpte que considerava “de primer ordre”.
Andreu Dominguis, regidor de Medi Ambient, confirmava l’acomiadament de tots els treballadors del Parc, “per diversos motius”. Dominguis també explicava que va contactar amb el Director del Parc i este li va manifestar “que la intenció és continuar en les tasques que estaven fent-se, no tancar l’oficina”. El regidor pegolí dubtava sobre si la direcció recuperarà “alguna persona de les que estaven en un futur molt breu”. Manifestava Dominguis que “si les coses no anaren bé, sempre podríem alçar el crit al cel i fer les oportunes gestions perquè canvien les condicions, però de moment donarem un xicotet marge de confiança”.

Conxa del Ruste insistia en el fet de si l’empresa no havia donat cap explicació sobre que s’hagen produït tots eixos acomiadaments. Andreu Dominguis contestava que era alguna cosa personal entre els treballadors.

Demanava la portaveu del Bloc-Compromís que l’Ajuntament de Pego presente una queixa a Vaersa en “què conste que no ho han fet bé”, ja que no han donat informació prèvia al consistori. L’alcalde i també President de la Junta Rectora del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, Carmelo Ortolà, agafa el suggeriment i confirmava que enviaran una queixa a Vaersa.
D’altra banda, la regidora d’Educació, Alicia Siscar, explicava que, amb col·laboració de la regidoria de Turisme les properes eixides a la marjal que ja estaven concertades tindran com a guia a la tècnica de la Tourist Info, Mari Nieves Mayor.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!