L’Ajuntament de Pego ratifica la modificació dels Estatuts del consorci del Pla Zonal de Residus

Una modificació duta a terme per la Junta de Govern del consorci el passat 29 de setembre de 2014 a la que no s’ha presentat cap al•legació en el període d’exposició al públic. La modificació era aprovada per 13 vots a favor i 2 abstencions (Compromís).
Ahir l’únic punt de l’ordre del dia a debatre en el plenari ordinari de desembre era la modificació dels Estatuts del consorci per a l’execució de les previsions del Pla Zonal de Residus 6, àrea de gestió A1. Una modificació que va ser aprovada per la Junta de Govern del consorci el passat 29 de setembre de 2014 i a la que no s’ha presentat cap al•legació en el període d’exposició al públic.
Pascual Garcia, regidor de Residus de l’Ajuntament de Pego explicava que es tractava de ratificar l’adaptació dels estatuts del consorci a dos lleis, la primera la Llei 27/2013 i la segona, la Llei 15/2014 de racionalització del sector públic.
Compromís per Pego manifestava la seua abstenció perquè, explicava Conxa del Ruste, este Pla Zonal de Residus s’adscriuria a la Diputació d’Alacant que és la que més pes té sobre el consorci amb un 25%. I és que Compromís “ni estem d’acord en la legislació anterior ni tampoc en el funcionament actual de les Diputacions per tant, no trobem que siga l’administració ideal”.
El partit socialista votava a favor perquè es tracta d’una ratificació.
També votaven a favor des del PP “perquè és una cosa que ja està consensuada abans d’arribar ací”, apuntava Maite Ferrándiz.
El resultat de la votació va ser 13 vots a favor (PSOE, CdP, PP) i 2 abstencions (Compromís).
913 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!