L’Ajuntament de Pego prescindix de l’agent de publicitat de Ràdio Pego

En un primer moment es va plantejar una reducció del 50% de la jornada. No obstant això, des de l’aprovació inicial del pressupost municipal de 2013 fins ara, la sol·licitud de publicitat ha anat disminuïnt segons un informe d’Intervenció, entenent-se no necessària la plaça perquè els ingressos no cobrixen els costos de salari i seguretat social.
El plenari de l’Ajuntament de Pego aprovava per unanimitat l’amortització de la plaça d’agent de publicitat de Ràdio Pego. Esta plaça havia patit inicialment una reducció del 50% de jornada i salari quan es va modificar la plantilla municipal per a 2013. Des d’aleshores ençà, un informe d’Intervenció ha determinat que “la sol·licitud de publicitat ha anat disminuïnt; considerant que amb aquestos ingressos mínims en publicitat, no és necesari mantindre la plaça d’agent comercial per no ser imprescindible donat que, este servei, pot suplir-se amb els propis interessats que puguen apropar-se a les oficines de Ràdio Pego per a contractar la possible publicitat. Per tot això, es considera procedir a l’amortització completa per no ser necessària ni imprescindible per al correcte desenvolupament dels serveis que es presten a Ràdio Pego”.

L’alcalde i regidor de Personal, Carmelo Ortolà, va exposar que “des de l’aprovació definitiva de pressupostos la contracció de publicitat ha baixat dràsticament”, el que el va dur a afirmar que “s’ha arribat a un punt que no es pot mantindre, ni a mitja jornada eixa plaça de publicitat perquè no es paga ni el sou ni la seguretat social”. Apuntava que, a partir d’ara, qui vullga contractar publicitat pot dirigir-se directament a Ràdio Pego. Així mateix, va comentar Ortolà que “s’ha fet un esforç però no s’ha pogut mantindre eixa plaça i per tant es proposa la seua amortització”.

Des del Bloc-Compromís es remetia a la Mesa de Negociació en la que es va aclarir la situació. PSPV i PP també feien referència a la clarificació de la Mesa de Negociació.
522 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!