L’Ajuntament de Pego habilita l’aparcament a la Plaça de l’Antic Regne de València

Tot i que encara no estan pintades les places d’aparcament en superfície, els vehicles podran aparcar des d’estes festes de Setmana Santa a la nova plaça. Els vehicles també podran aparcar en el soterrani. Este s’obrirà a partir de dijous de vesprada.
Ràdio Pego avança la que, per a molta gent, serà una gran notícia, aquella que suposa que l’Ajuntament de Pego habilite l’aparcament a la Plaça de l’Antic Regne de València per a estes festes de Setmana Santa i Pasqua. Encara queden alguns detalls perquè estiga totalment acabada la plaça, com és pintar les places de l’aparcament en superfície, però l’Ajuntament ha decidit que, davant la supressió de bastants aparcaments durant estos dies de processons, valia la pena deixar aparcar vehicles al recinte.
Pel que fa a la part soterrada de l’aparcament, esta també s’obrirà al públic. Tot apunta que serà a partir de dijous de vesprada, després de que tinga lloc el mercat ambulant dels dijous.Esta habilitació no s’ha de confondre amb una inauguració de les obres. La data d’esta encara s’ha de fixar per part de la Conselleria d’Infraestructures, ja que recordem, es tracta d’una obra finançada pel conegut com a Pla Confiança.
956 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!