L’Ajuntament de Pego aprova la 4ª modificació de crèdits de 2016

Esta ascendix a 50.960,50€ i està finançada mitjançant transferències de crèdit i romanent de tresoreria. Del romanent de tresoreria es destinen 12.290€ a una inversió financerament sostenible com és la substitució del semàfor de la carretera d’Oliva, una vegada ja ha arribat al final de la seua vida útil.

p1290081

Hui el ple ordinari d’octubre de l’Ajuntament de Pego ha aprovat la 4ª modificació de crèdits al pressupost prorrogat per a l’exercici 2016 per un valor de 50.960€. D’estos, 38.670€, es financen mitjançant interessos del deute i la resta, 12.290€, es financen a càrrec del romanent de tresoreria per a despeses generals. En este últim cas, la inversió a la que es destinen els diners és financerament sostenible, es tracta del canvi del semàfor de la carretera d’Oliva que, després de moltes reparacions, ha arribat al final de la seua vida útil, com apuntava el regidor d’Hisenda Carmelo Ortolà.

p1290030
Explicava Ortolà que les despeses que es presentaven hui al ple són «despeses amb les que no es comptava», com per exemple l’aportació que l’Ajuntament de Pego ha de posar per a pagar part dels llibres. Un altra factura és per pagar «11.250€ corresponen a les dos parts que ha de pagar l’Ajuntament de Pego per a la instal·lació d’un ascensor en un edifici municipal com és l’edifici que està dalt de la policia local i els jutjats perquè el consistori té dos pisos en propietat ha d’aportar la part corresponent després que la comunitat de veïns haja decidit la instal·lació d’eixe ascensor». L’altra despesa, de 5.300€, estan destinats a pagar xicotetes reformes necessàries per adequar la residència Sant Joan de Déu.

El punt era aprovat amb 14 vots a favor (PSPV, Ciutadans de Pego Independents, PP i Compromís per Pego) i 1 abstenció de Volem Pego.

1557 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!