L’Ajuntament de Pego aprova el 3r reconeixement de crèdit de 2017

Per un valor de 14.851€. Entre les factures, la més cridanera corresponia a la UNED. Un import que no es va poder pagar perquè «la llei de bases de règim local no especifica el pagament de factures d’educació» que era el concepte en què, inicialment, es va emetre la factura, segons explicava el regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà.

P1320291Este matí, després d’aprovar les actes dels plens anteriors, la corporació municipal aprovava el tercer reconeixement de crèdit de 2017 per un valor de 14.851€. Un import que correspon a factures d’anys anteriors presentades en este exercici. El regidor d’Hisenda, de totes elles, destacava la factura que se li pagarà a la UNED de Dénia corresponent als exercicis 2014-2016. Explicava el perquè no es poder pagar inicialment. I és que el concepte en què es va presentar en un primer moment no ve especificat en la llei bases de règim local, per tant, es va haver de modificar el concepte perquè l’Ajuntament de Pego pogués procedir a efectuar el pagament.

El tercer reconeixement de crèdit s’ha aprovat amb 12 vots a favor, els del PSPV, Ciutadans de Pego Independents i PP i 4 abstencions de Compromís per Pego.

1573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!