L’Ajuntament de Pego accepta la delegació de competències del pla Edificant per a millorar el CEIP Ambra

S’actuarà per a eliminar filtracions, adequació de la zona de l’aulari infantil i connexió amb l’edifici principal del centre. El regidor d’Educació, José Merí, apuntava que esta delegació de competències en matèria d’infraestructures és el pas previ per a la concessió de les obres. Unes obres que l’oposició demanava que no interromperen l’inici de les classes del curs que ve.

El ple ordinari de juny de l’Ajuntament de Pego ha aprovat per unanimitat la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives al consistori per a l’actuació a realitzar dins el Pla Edificant al CEIP Ambra que implica les «actuacions referides a filtracions, adequació de la zona de l’aulari infantil i connexió amb l’edifici principal del centre».

Explicava José Merí, regidor d’Educació, que este és un pas previ a la concessió de les obres. «El pròxim pas serà que el conseller resolga esta delegació i genere els crèdits per a poder començar les obres al CEIP Ambra». Assegurava Merí que, el Pla Edificant «el que contribuirà és a adequar i mantindre les instal·lacions educatives municipals en un nivell de qualitat a tots els col·legis públics de la localitat».

Des de la resta de grups polítics coincidien a demanar que es faça «el més prompte» i «el més ràpid» possible i que no moleste l’inici del curs que ve. Des de Compromís, Reies Vicens, preguntava si la partida de mobiliari per a adequar l’aula d’infantil està inclós dins el pressupost.

Contestava José Merí, que entén que sí, que està tot inclòs en l’import destinat a l’obra que ascendix a 186.534 euros. Apuntava que «està inclosa l’obra de l’aulari de 2 a 3 anys, la reforma de l’entrada a l’edifici principal i la construcció d’un passadís que va des del menjador a fins a les aules d’infantil». A més, comentava, «si després de les obres, sobraren diners, es poden reinvertir en adequar l’entorn», almenys, assenyalava el regidor d’Educació «és el que posa en la normativa».

 

1850 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!