L’Agrupació Musical de Pego preparada per al concert de Santa Cecília

Enguany amb l’al•licient el 22 de novembre, el dia de la patrona de la música, cau dissabte. A les 20h., al teatre municipal la banda de música de Pego interpretarà un concert que, asseguren, sorprendrà gratament l’audiència.
Dissabte, 22 de novembre, se celebra Santa Cecília. Enguany coincidint el dia de la patrona de la música amb el concert en el seu honor. Santa Cecília, una de les màrtirs més venerades pels cristians, va ser nomenada Patrona de la Música pel Papa Gregori XIII l’any 1594 i el dia del seu naixement, el 22 de novembre, va esdevenir el Dia de la Música.

En època de màxim esplendor esta diada era una gran festa que consistia amb un missa solemne al seu honor i la realització d’una processó participada per una gran quantitat de músics amb els seus corresponents instruments. Hui, en totes aquelles poblacions on hi ha conjunts musicals (corals, bandes, etc) i organitzacions dedicades a l’estudi i divulgació de la música, es fan concerts extraordinaris, processons per anar a cercar els nous membres i altres activitats diverses.
A Pego, és tradicional l’organització del Concert de Santa Cecília on es dóna la benvinguda a nous membres a la banda de música. Enguany, el concert de Santa Cecília torna a estar envoltat de misteri i sorpresa, grata, per a les persones que assistisquen a les 20h., al teatre municipal.

Des de setembre que la banda de música està assajant el que, per a la formació, és el concert més important de l’any. Des de fa uns dies sabem el programa del Concert de Santa Cecília 2014:

• OVERTURE DE SONORA……… James D. Ployhar

• CUBAN OVERTURE……………… George Gershwin

• DANZÓN Nº 2………………………… Arturo Márquez

• CRUSLLAN……………… José R. Pascual – Vilaplana

L’Agrupació Musical de Pego vol gaudir amb tu del concert de Santa Cecília i et convida a gaudir de la seua música.
909 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!