L’Agrupació Musical de Pego obri a la participació el repertori del Concert de Festes

Ho fa oferint la possibilitat que la gent interessada puga votar el pasdoble que li agradaria escoltar durant eixe concert de Festes a través de facebook. Hi pot triar entre tres obres. El termini màxim per votar és el 15 de maig.
L’Agrupació Musical de Pego es puja al carro de la participació ciutadana i per al Concert de Festes ha decidit comptar amb aquelles persones que vullguen ajudar-los a triar tres dels pasdobles que inclouran en el programa de Concert de Festes que tindrà lloc diumenge 19 de juny, a les 20h., al Passeig Cervantes.
La Banda de Música de Pego ha decidit fer ús d’una xarxa social tan coneguda i usada per la gent com és facebook per involucrar a quanta més gent possible en la tria de les peces. Cinc són les propostes que fan: ‘Musical Apolo’, ‘Camino de rosas’, ‘Del Perelló a Catarroja’, ‘El Motete’ i ‘Gallito’. De totes elles faciliten un enllaç perquè, abans de votar, aquelles persones que no coneguen les composicions, les puguen escoltar.
L’últim dia per a poder participar en esta votació és el dimarts 15 de maig. Des de l’Agrupació Musical de Pego conviden a què «convideu les vostres amistats perquè ens ajuden a escollir les tres peces» que, de segur, s’inclouen al Concert de Festes de Pego 2016.
728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!