L’Agrupació Musical de Pego dedica el seu concert de primavera al banc d’aliments

Este concert tindrà lloc el dissabte 27 d’abril al Teatre Municipal de Pego, a les 20h. Les entrades tenen un cost de 3 euros i ja es poden adquirir a la Casa de Cultura. També es poden adquirir a Serveis Socials o a l’escola de música. Els diners que es recapten estaran destinats a la compra de productes alimentaris no peribles que distribuirà el banc d’aliments.
Des de fa uns anys enrere l’Agrupació Musical de Pego va dedicir que, el seu concert de primavera, el dedicaria a associacions de Pego amb finalitat social. Obrint Camí, l’Associació Esperança o l’Associació de Diabètics han estat algunes de les beneficiades per esta iniciativa que lliga música i solidaritat.
Enguany el Concert de Primavera que tindrà lloc el proper dissabte, 27 d’abril, a les 20 h., al Teatre Municipal de Pego, es dedica al Banc d’Aliments. Esta iniciativa, que unix els esforços de totes les associacions locals que ja treballaven assistint a la gent amb necessitats, fa pocs mesos que funciona. No obstant això, són moltes les entitats que la tenen en ment i l’ajuden en la seua tasca d’emmagatzemar productes alimentaris i d’higiene que després distribuixen a la gent que en estos moments no pot cobrir les seues necessitats més bàsiques.

En este cas l’entrada al Concert de Primavera és de 3 euros. Tota la recaptació anirà destinada per a la compra d’aliments i altres productes que es necessiten al banc d’aliments. Les entrades es poden adquirir, des de hui mateix, a la Casa de Cultura. També a Serveis Social, a les diferents asociacions de Pego i a l’escola de música, ací de 17:00 a 20:00h.
743 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!