Es presenten 40 fotografies al I Concurs de fotografia esportiva de Pego

Una iniciativa de la regidoria d’Esports per a donar a conèixer l’esport des d’una perspectiva difirent. La decisió del jurat es farà pública l’1 de maig. Les obres premiades i les seleccionades pel jurat, s’exposaran a la Piscina Coberta Municipal, del 6 al 31 de maig.
El passat 15 d’abril va finalitzar el termini per presentar obres al I Concurs de Fotografia esportiva ‘Vila de Pego’, una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego per a donar a conèixer l’esport des d’una perspectiva diferent. Alhora, se’l dota d’una imatge fresca, dinàmica, atractiva per animar a la gent a practicar-lo i incorporar-lo a la seua quotidianitat.

40 han estat les fotografies presentades a esta primera edició, superant les expectatives de la regidoria. La temàtica, dins l’àmbit de l’esport, ha estat molt diversa com és l’esport. El jurat haurà d’examinar fotografies sobre patinatge, ‘skate’, futbol, bàsquet, escalada, excursions per la neu, senderisme, natació, atletisme, tir i arrossegament, hípica o caiac, entre d’altres.
El jurat, presidit pel Regidor d’esports, Raül Tamarit pendrà la seua decisió abans del dia 1 de maig, ja que, segons les bases serà eixe dimecres quan es farà públic el veredicte sobre qui se’n duu el primer premi (150 euros), el segon premi (100 euros) o el tercer premi (50 euros).

Les obres guardonades, junt amb d’altres seleccionades pel jurat, seran exposades a la piscina coberta municipal de Pego del 6 al 31 de maig. El lliurament dels premis es durà a terme durant la gala de l’esport.
668 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!