L’agenda del cap de setmana…

Aquesta vesprada es reprendrà la programació dels actes commemoratius del Dia del Llibre, organitzats per la regidoria de Cultura. A les sis i mitja, a la Casa de Cultura es lliuraran els premis del Concurs Joves Lectors i també hi haurà un contacontes amb titelles.

Un poquet més tard, a les set, es donarà pas a la presentació en societat de l’associació Visibles-Col·lectiu LGTBI+ Pego. Es farà una xerrada amb espai per al debat, en què participarà el periodista i presentador d’Àpunt Directe, Juan Nieto Ivars.

I, el dissabte, jornada de reflexió, recordem, per a les eleccions generals i autonòmiques, hi haurà activitats dirigides al públic infantil al passeig Cervantes. A les 10 del matí es farà un taller de pintacares, amb l’actriu Estrella Garcia.

A les onze i mitja es presentarà el llibre “Ursu, l’elefant blanc” i a les dotze del migdia actuaran Pep Gimeno, “Botifarra”, i Pere Ródenas. Ja de vesprada, a les cinc, tindrà lloc un contacontes amb titelles i a les sis es presentarà el llibre “El Gat”, a càrrec del seu autor, Joan Guerola.

Per a posar fi als actes del Dia del Llibre, a les sis i mitja, al passeig hi haurà una actuació del grup de teatre infantil Trobaversos, amb l’espectacle musical “Canta, juga, balla… poesia!”.

1313 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!