L’agenda del cap de setmana


Divendres 29 
serà la presentació i debat del llibre «Diario de Gaskin», obra escrita per Laura Gassó, en la qual parla d’un pilot de la República en els camps de concentració nord-africans de 1939 al 1943. L’autora participarà en aquesta presentació, que forma part del II Cicle de Memòria Històrica i es farà a la Casa de Cultura a partir de les set i mitja de la vesprada.

Un poquet després, a les huit, tindrà lloc un dels actes de la Setmana Santa, el trasllat de la imatge de l’Ecce-Homo a la parròquia de l’Assumpció.


I, ja el dissabte, l’Escola de Dansa de Cuqui Ivars representarà el ballet d’Aladdin, amb la direcció artística de Marc Pons, qui també ha col·laborat en la coreografia. L’obra es representarà al teatre municipal a les sis de la vesprada.

D’altra banda, el diumenge l’Atzúbia celebrarà el mig any de les seues festes amb una «despertà», una missa, un dinar popular i música.

Mentre tot això succeïx a l’Atzúbia, a Pego hi haurà un concert de primavera, el que oferirà el Tàndem Acoustic duo, a les dotze del migdia a l’Espai Veïnal. Aquest concert ha estat organitzat per l’associació Obrint Camí amb la col·laboració de l’ajuntament, Ràdio Pego i un fum de comerços i establiments del poble.

1489 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!