Ingressen en centres de menors d’Alacant tres dels quatre presumptes autors de la violació d’una jove de 15 anys a Pego

El quart dels implicats ha estat localitzat a França

D
ones Cabal ha convocat una concentració per rebutjar la violència de gènere i donar el seu suport a la jove víctima de l’agressió sexual. La cita és a les huit de la vesprada d’avui dilluns, a la plaça Maria Cambrils.

Les forces de seguretat han localitzat a França al quart menor suposadament implicat en l’agressió sexual grupal a una jove de 15 anys, ocorreguda en el mes de juliol a Pego. Està previst que en els pròxims dies torne amb els seus pares a Alacant per tal de prestar declaració.

Els altres tres implicats han passat les primeres nits a diferents centres de menors, després que el dijous el Jutjat de Menors número 2 d’Alacant decretara el seu internament en règim tancat a petició de la Fiscalia. Els tres van ser detinguts el passat 5 de març i havien quedat en llibertat sota la tutela dels seus pares fins a prestar aquest dijous declaració judicial.

La magistrada els ha prohibit, a més, acostar-se i comunicar-se amb la víctima, mentre es tramita el procediment.


Arran d’aquest succés, el col·lectiu de Dones Cabal ha convocat la ciutadania de Pego a una concentració que tindrà lloc avui, dilluns 1 d’abril, a la plaça Maria Cambrils a les 20 hores. Escoltem la crida de la presidenta, Tere Ferrando.


La iniciativa té com a objectiu, tal com s’ha explicat des de Dones Cabal, la condemna de tot tipus d’agressions masclistes, a més de donar suport a la jove víctima de la violació.

1340 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!