L’afluència de turistes en Setmana Santa sobrepassa les expectatives

Des de dilluns les visites a Pego i Les Valls s’han duplicat o triplicat respecte a la normalitat del mes de març o abril. Les visites arriben de Madrid, Galícia o Andalusia. Els estrangers són els que més s’interessen pels actes de Setmana Santa de Pego.
“La veritat és que hem notat un augment considerable de visites a partir del dilluns, han vingut pràcticament el doble o el triple de gent que solen vindre a març o abril, si no és Setmana Santa”, afirmava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor. Així, es confirma que l’avançament de les vacances en altres comunitats autònomes i el bon temps que actualment s’està mantenint afavoreixen el turisme de segona línia de costa, com és el cas de Pego i de l’interior, com són Les Valls. Les expectatives de l’Oficina de Turisme és que a partir de demà l’afluència de gent creisca, el que duia a Mayor a afirmar que “Pego ja és una referència a visitar dins del que és la comarca Marina Alta i Safor, també”.

Els estrangers que visiten el nostre municipi són els que més s’interessen per la Setmana Santa de Pego. Aquest any ho tindran més fàcil per a consultar els diferents actes previstos en el programa oficial de la Setmana Santa pegolina, ja que aquest està traduït a l’anglès, francès i alemany.

Cada vegada més la gent, per a assabentar-se del que es pot veure a Pego i les seues rodalies, s’avança consultant la pàgina web de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, que en el mes de març ha superat les 11.000 visites.
778 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!