La XIII Fira de Comerç de Pego celebra novetats

En esta nova edició la Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, amb l’estreta col·laboració de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, presenten importants canvis com són la data i la ubicació en què es durà a terme. En el format i també el lema que convida a què ‘Celebrem Pego’.

El número de l’edició de la propera Fira de Comerç de Pego potser no agrade a alguna persona (per allò de les supersticions). La Regidoria de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, qui organitza l’esdeveniment, i l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, que hi col·labora, han decidit, però, pegar-li la volta al 13 i omplir de novetats la nova edició de la Fira de Comerç.

Així, enguany els colors de la tardor seran els que acompanyaran la Fira de Comerç de Pego, perquè si els darrers anys este important esdeveniment s’havia realitzat durant el pont de desembre. En 2016 la data de celebració s’avança al 22 i 23 d’octubre.

La ubicació també canvia. Si les darreres edicions s’havien desenvolupat al Mercat Municipal, la XIII es trasllada al Pla de la Font, que ja va acollir alguna edició anterior. Allí comprovarem el canvi de format que també ha incorporat la XIII Fira de Comerç de Pego. I és que enguany durant el dissabte 22 d’octubre les empreses i comerços participants mostraran els seus productes o serveis al públic assistent. Diumenge 23 d’octubre el torn serà per a les associacions i les seues activitats diverses.

El lema triat per a la XIII Fira de Comerç és ‘Celebrem Pego’, un concepte que permetrà als estands participants exposar productes i serveis relacionats amb tot tipus de celebracions, des de bodes, comunions, batejos, passant per aniversaris i acabant en inauguracions de cases, entre d’altres.
La fira està subvencionada per l’Ajuntament de Pego, la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i indústria i la Diputació d’Alacant.
1256 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!