La Xarxa Joves Marina Alta trasllada a l’IVAJ l‘arranc del seu projecte de vertebració i dinamització comarcal

L’alberg de Moraira acull la trobada de presentació del nou organisme comarcal als membres de l’Institut Valencià de Joventut. La Xarxa Joves Marina Alta, tal com explicà el seu president –José Ramiro, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara– al secretari general de l’IVAJ, nasqué amb la voluntat d’aprofitar totes les infraestructures administratives possibles per tal de bastir “un projecte mancomunat de progrés que pose en valor les necessitats i potencialitats dels nostres joves”.

IMG_20170518_135034La Xarxa Joves Marina Alta referma cada vegada més el seu objectiu de vertebració comarcal a partir de l’àmbit de Joventut. Si a finals de gener, se’n constituïa el Consell Rector, ahir dijous 18 de maig els representats de l’entitat es reuniren a l’alberg de Moraira amb els responsables de l’IVAJ Jesús Martí, secretari general de l’Institut, i Adolfo Carnero, delegat provincial de l’ens.

IMG_20170518_112645Una reunió que pretenia ser la carta de presentació del nou organisme comarcal als membres de l’IVAJ, tal com manifestà en la recepció de l’acte l’alcalde de Teulada Moraira Carlos Linares. En aquest sentit, els responsables de la Xarxa Joves resumiren les gestions que han consolidat este projecte, els estatuts del qual foren aprovats definitivament el passat dimarts 16 de maig en la sessió plenària que la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta celebrà a Pego. I és que la Xarxa Joves Marina Alta, tal com explicà el seu president –José Ramiro, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara– al secretari general de l’IVAJ, nasqué amb la voluntat d’aprofitar totes les infraestructures administratives possibles per tal de bastir “un projecte mancomunat de progrés que pose en valor les necessitats i potencialitats dels nostres joves”. Segons incidí Ramiro, “la Xarxa Joves Marina Alta no solament aprofita l’espai de la MaCMA com a estructura administrativa aglutinadora de tots els municipis de la comarca, sinó que integra en la seua direcció i funcionament tant la facció política com la tècnica, els quals consensuen una mateixa línia i unitat de treball”.

IMG_20170518_112935Un esquema la consolidació del qual fou valorada molt positivament pel secretari general de l’IVAJ, el qual reconegué la importància d’una iniciativa que coincideix actualment amb l’estratègia de convergència que proposa l’Institut Valencià de Joventut. D’altra banda, pel que fa a la part tècnica i al desenvolupament de la reunió, les responsables de Joventut dels ajuntaments de la Marina Alta traslladaren als membres de l’IVAJ la línia de treball que guiarà aquest primer any de funcionament de la Xarxa, així com suggeriren als seus representats nous canals de participació i aprofitament dels recursos amb què compta l’Institut Valencià de Joventut. Una trobada fructífera, en resum, per traçar un mapa de col·laboracions amb què es pretén treballar per la dignificació integral de l’àmbit de Joventut a la Marina Alta.

 

1653 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!